Yritys


Ammattitaidolla vuodesta 2013 lähtien

VKON OY on vuonna 2013 perustettu kone- ja tuotesuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto. Yritys sijaitsee Tampereen, Jyväskylän ja Seinäjoen keskipisteessä Virroilla. Yrityksen erikoistumisalueina ovat mekaniikkasuunnittelu, tuotesuunnittelu ja tuotekehitys.


Suunnittelutyön esimerkkeinä voidaan mainita erilaiset kuljettimet, konesuojat, kotelot, työkalut ja katteet. Nykyaikaiset konesuunnitteluohjelmat mahdollistavat lähes minkä tahansa koneen, laitteen tai tuotteen suunnittelun helposti ja nopeasti. Lisäksi myös lujuuslaskelma- ja optimointityöt pystytään tekemään suunnittelutyön ohessa.


 

 

 

 

Kokemusta on kertynyt useista nykypäivän parhaimmista suunnitteluohjelmista. Neuvottelemme asiakkaan kanssa asiakasyritykselle parhaiten sopivan vaihtoehdon.Tehokas valinta

Olemme perehtyneet suunnittelutöiden työnkulkuihin. Tästä syystä olemme turvallinen ja tehokas kumppani. Haluatko tietää tarkemmin?

Ota yhteyttä

Olisitko juuri sinä seuraava asiakkaamme? Soita, lähetä sähköpostia tai käytä yhteydenottolomaketta niin pyrimme auttamaan sinua. Vaikka yhteydenottosi jälkeen et olisikaan uusi asiakkaamme, neuvomme mielellään maksutta miten juuri sinun kannattaisi projektissasi edetä.